Χωρίς Καστάνιος η προπόνηση του Σαββάτου

ΟΦΗ | 27 Μαρτίου 2021, 17:48

Αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Λουκ Καστάνιος και αποχώρησε. Την Δευτέρα (29/03) θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Νίκο Νιόπλια στη μίνι προετοιμασία που επιχειρεί στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος (λόγω Εθνικών ομάδων). Δεν προλαβαίνουν να λυθούν τα (ήδη πολλά) προβλήματα και προστίθενται νέα όπως του Καστάνιος την Κυριακή.

Η σοβαρότητα της κατάστασής του θα αποτυπωθεί τη Δευτέρα μετά τις απαραίτητες εξετάσεις. Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Χωρίς τον Luc Castaignos oλοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/03) η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο Ολλανδός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε.

Την Δευτέρα (29/03) θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ατομικό πρόγραμμα για λόγους ξεκούρασης ακολούθησε ο Απόστολος Διαμαντής. Οι Πραξιτέλης Βούρος, Jonathan De Guzman, Juan Neira και Vahid Selimovic έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου και Adil Nabi, ενώ στην προπόνηση δεν συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις ταχύτητας και αγωνιστικό παιχνίδι σε μεγάλο χώρο. Αύριο, Κυριακή (28/03) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (29/03).»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad