Χωρίς Καρλάφτη η προετοιμασία της Εθνικής

Εκτός συνόρων | 8 Μαρτίου 2026, 20:07

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών άρχισε με την Ρένια Καρλάφτη να είναι παρούσα στην πρώτη συγκέντρωση αλλά να μένει εκτός, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι (διάστρεμμα).

Kritiko Ergastiri

Η Ηρακλειώτισσα μπασκετμπολίστρια δεν θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας εν όψει του πρώτου αγώνα με την Κροατία την Τετάρτη (11/03, 20:00 ώρα Ελλάδας) στο Σίμπενικ για το δεύτερο “παράθυρο” του πρώτου γύρου της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2027.

Στη θέση της διεθνούς γκαρντ του Ολυμπιακού κλήθηκε η αθλήτρια του Πρωτέα Βούλας, Νάγια Στολίγκα, η οποία συμμετείχε (και) στην προπόνηση της Κυριακής. Υπενθυμίζουμε ότι στις κλήσεις της Εθνικής βρίσκονται η (Χανιώτισσα στην καταγωγή) Ελεάννα Χριστινάκη και η (Ηρακλειώτισσα) Ιωάννα Κριμίλη.

Rabona ad