Χωρίς κάποια “είδηση” το ΔΣ

Super League 1 8 Ιουνίου 2021, 14:51

Τις αποφάσεις που έλαβε το Δ.Σ. στο πλαίσιο της σημερινής του συνεδρίασης που διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης ανακοίνωσε η Super League.

Χωρίς να σημειώνεται κάποια συνταρακτική είδηση, στην ανακοίνωση που δίνεται στη δημοσιότητα τονίζεται μεταξύ άλλων ότι εγγράφηκε στον συνεταιρισμό η ομάδα του Ιωνικού, ενώ παραμένουν οι πέντε αλλαγές και στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε η εγγραφή της ΠΑΕ Ιωνικός ως μέλους του συνεταιρισμού.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το υφιστάμενο πλαίσιο για τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως η Super League προβεί σε μελέτη συγκεκριμένων προτάσεων για τη βελτίωση των γηπεδικών υποδομών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης e-sports της Super League.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να στηρίξουν όλες οι ομάδες το Missing Alert App του “Χαμόγελου του Παιδιού”, μέσω σχετικών ανακοινώσεων (π.χ. ανακοινώσεις μετεγγραφών, εικαστικές εφαρμογές ΠΑΕ-Μελών Super League κ.λπ.).

Εγκρίθηκε ομόφωνα η επέκταση του θεσμού των 5 αλλαγών (Εγκύκλιος IFAB No. 23 της 28/5/21) και του θεσμού των 9 αναπληρωματικών στους πάγκους και για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

 

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad