Χωρίς Φουράκη συνεχίζει η Εθνική

Μπάσκετ 29 Μαΐου 2021, 21:17

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία (ΕΟΚ) δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία της Εθνικής η Χανιώτισσα Στέλλα Φουράκη και η Γεωργία Γρηγοροπούλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε και στο δεύτερο φιλικό την Ουγγαρία με 67-51.

Η αναφορά της ομοσπονδίας: «Δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία της Εθνικής η Στέλλα Φουράκη και η Γεωργία Γρηγοροπούλου». Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική προετοιμάζεται για το για το Ευρωμπάσκετ 2021. Στα αξιοσημείωτα του νέου φιλικού με την Ουγγαρία ήταν ο τραυματισμός της Αγγελικής Νικολοπούλου, η οποία αποχώρησε 3.44 πριν το τέλος του αγώνα στο κλειστό Χολαργού.

Βασίλης Μασλαρινός (προπονητής Εθνικής): «Ευχαριστούμε την Ουγγαρία για τα φιλικά παιχνίδια. Προσπαθήσαμε μέσα από αυτούς τους αγώνες να βρούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τον ρυθμό μας και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που χρειάζονται άμεσα διόρθωση.

Θεωρώ ότι σε σχέση και με το πρώτο παιχνίδι η άμυνα μας ήταν καλύτερη. Θέλουμε ακόμα βελτίωση στην επίθεση, στις συνεργασίες μας και χρειαζόμαστε περισσότερη διάρκεια. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Εύχομαι μόνο ο τραυματισμός της Νικολοπούλου να μην είναι σοβαρός.»

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Στρέμπας, Μηλαπίδης
Δεκάλεπτα: 25-11, 39-30, 56-41, 67-51

Ελλάδα (Μασλαρινός): Σταμολάμπρου 6 (2), Μποσγανά, Αλεξανδρή 2, Νικολοπούλου, Σωτηρίου 9 (2), Λούκα 6, Σπανού 13 (1), Χριστινάκη 14 (1), Τσινέκε, Δίελα, Φασούλα 17.

Εκτός 12άδας από τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Ουγγαρία έμειναν η Παυλοπούλου, η Πανούση και η Αναστασοπούλου.

karta antonis garden
zgas

Rabona ad