Χωρίς εξελίξεις ο Πλατανιάς – Τι περιλαμβάνουν οι συμφωνίες για Πλανάκη και Πενταράκη

Πλατανιάς | 29 Ιουλίου 2021, 14:40

Καμία εξέλιξη καταγράφεται στον Πλατανιά, επομένως όλα συνηγορούν πως είναι θέμα χρόνου να επιβεβαιωθεί η απουσία της ομάδας από το τοπικό πρωτάθλημα Χανίων για τη νέα σεζόν.

Οπως λέγεται σε αυτές περιπτώσεις, ουσιαστικά και μετά το πέρας της άκαρπης γενικής συνέλευσης… δεν κινείται φύλλο στον ιστορικό σύλλογο, επομένως όλα καταδεικνύουν πως ο Πλατανιάς δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, με τις δηλώσεις όπως είναι γνωστό να εκπνέουν στις 6 Αυγούστου.

Από ‘κει και πέρα θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως ο Πλατανιάς κατάφερε αυτό το καλοκαίρι να δώσει δύο ποδοσφαιριστές του σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Ο τελευταίος είναι ο νεαρός Μανώλης Πλανάκης ο οποίος εντάσσεται στην Κ17 της ΑΕΚ, ενώ είχε προηγηθεί ο Βενιζέλος Πενταράκης, που έχει περιληφθεί ανάμεσα στους τερματοφύλακες της Λαμίας.

Να σημειωθεί πως για τον Πενταράκη η συμφωνία που υπάρχει, είναι σε περίπτωση πώλησης του ν’ αποδοθεί στον Πλατανιά ποσοστό που θα κυμαίνεται κοντά στο 15%, ενώ για τον Πλανάκη ο Πλατανιάς θα λάβει ένα μικρό ποσό από την ΑΕΚ, το οποίο αφορά τα τροφεία του ποδοσφαιριστή.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad