Χωρίς Δαμιανάκη η αποστολή – Εν αναμονή της άφιξης Παντέλη

Χανιά | 25 Φεβρουαρίου 2017, 21:27

Εν αναμονή της άφιξης του Νίκου Παντέλη, ο οποίος φτάνει στα Χανιά την Κυριακή το πρωί και το μεσημέρι η νέα του ομάδα, ο Α.Ο. Χανιά, φιλοξενεί στο γήπεδο του Μάλεμε τον Παναιγιάλειο.

/Bella Pizza

Οπως τουλάχιστον φαίνεται, ο 58χρονος τεχνικός θα έχει μεν τις πρώτες του επαφές με τους παίκτες και ενδεχομένως θα τους μιλήσει κιόλας για το παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα και είναι το πρώτο για το β’ γύρο της Φούτμπολ Λιγκ, εντούτοις δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, αλλά ίσως παρακολουθήσει την προσπάθεια της νέας του ομάδας από την εξέδρα. Βασικά, αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει λίγη ώρα πριν το ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Θοδωρής Γκάτζιος θα μπορούσε να είναι αυτός που θα “κατεβάσει” την ομάδα, όταν άλλωστε πραγματοποίησε αυτές τις μέρες τις προπονήσεις και ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Σάκη Παπαβασιλείου.

Τώρα, για το κυριακάτικο ματς υπολογίζονται 19 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους δεν βρίσκεται ο Δαμιανάκης που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς απέναντι στην Καλλιθέα.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΑΟΧ είναι η εξής:

Αθανασίου, Γεωργίου, Βασιλείου, Θεολόγου, Ηρακλής, Ζέρης, Τσουκάνης, Μηλιώτης, Κοζάκης, Φουρλάνος, Λάσκαρης, Καρβούνης, Αποστολόπουλος, Δρίζης, Γεωργακόπουλος, Ντούμος, Βαρούχας, Σταματής και Ρούνεϊ.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad