Χωρίς Αποστολάκη ο ΝΟΧ με Απόλλωνα

Πόλο 2 Μαρτίου 2021, 19:00

Μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων επιστρέφει στη δράση. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ολοκλήρωσε την Τρίτη το απόγευμα την προετοιμασία της για το ματς με τον Απόλλωνα.

Ενα ματς, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 4.30 το απόγευμα της Τετάρτης στο κολυμβητήριο Χανίων.

Ο ΝΟΧ είναι γνωστό ότι επιστρέφει μετά από τον περασμένο Νοέμβριο, έχοντας σημειώσει μέχρι τότε στα πρώτα πέντε παιχνίδια τρεις νίκες (ΟΥΚ Βόλου, Χίος, Παλ. Φάληρο) και δύο ήττες(Ολυμπιακός, ΑΕΚ).

Ζήτημα για την ομάδα είναι να ολοκληρώσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοπρέπεια τη χρονιά η οποία χαρακτηρίζεται ειδικών συνθηκών, είναι η αναφορά που κάνει, μεταξύ άλλων, ο Ναυτικός Ομιλος.

Αναλυτικότερα η ενημέρωση του Ομίλου έχει ως εξής:

Στις… επάλξεις ο ΝΟΧ ANEK LINES – Την Τετάρτη (3/3, 16:30) με Απόλλωνα

Στις… επάλξεις επιστρέφει ο ΝΟΧ ANEK LINES, ο οποίος μετά τις τελευταίες αποφάσεις ξεκινά και πάλι τις δραστηριότητες του στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα φιλοξενεί στις 4.30 το απόγευμα την Τετάρτη (3/3) στο κολυμβητήριο Χανίων τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ο Ναυτικός Ομιλος επιστρέφει στη δράση, έχοντας καταφέρει στις πρώτες πέντε αγωνιστικές να σημειώσει τρεις νίκες (ΟΥΚ Βόλου, Χίος, Παλ. Φάληρο) και να έχει ηττηθεί σε δύο παιχνίδια (Ολυμπιακός, ΑΕΚ). Ζήτημα για την ομάδα, είναι να μπορέσει να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο αξιοπρεπής μέχρι το τέλος της περιόδου όπου είναι γνωστό πως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, χαρακτηρίζεται ειδικών συνθηκών…

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στη διάθεση του Ηλία Μαχαίρα βρίσκονται όλοι οι παίκτες του, πλην του Αποστολάκη ο οποίος δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω τραυματισμού.

karta antonis garden