Το ματς δεν είχε βαθμολογικός άγχος για τις δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο ποιοτικό παιχνίδι δίχως τις πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες.
Ο Βόλος μπήκε πιο καλά στο ξεκίνημα και απείλησε πρώτη φορά στο 17′. Το σουτ του Μπαρτόλο πέρασε μόλις λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Γιαννώτη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι στη συνέχεια χωρίς ωστόσο να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ, το οποίο βρήκε τελικά ο Ατρόμητος στο φινάλε.
Ο συνήθης ύποπτος, Ευθύμης Κουλούρης, βγήκε σε κόντρα αντεπίθεση και πλάσαρε εύστοχα τον Παπαδόπουλο για το 0-1, στην μοναδική φάση του Ατρομήτου που έγινε τελικά και γκολ στο 42′.
Οτι δε βρήκε στο πρώτο 45λεπτο, ευτύχησε να το πετύχει πολύ νωρίς στο δεύτερο ο Βόλος που ισοφάρισε στο 52′ με τον Φαν Βέερτ, που αξιοποίησε αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα για το 1-1.
Στο 68′ καταγράφηκε η επόμενη φάση σε σουτ του Σάλομον και τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ. Τελευταία φάση στις καθυστερήσεις σε σουτ του Κουλούρη που κόντρα σε σώματα.
Κίτρινες Κάρτες: Μπαρτόλο (45+1′), Χαρίσης (59′), Κουλούρης (65′), Καρτάλης (74′)
Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Μωϋσιάδης (Ηπείρου) – Σπυρόπουλος Π. (Αν. Αττικής)
4ος διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
VAR: Τζοβαράς (Φθιώτιδας)
AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Τοπούζης (Τρικάλων)
Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Φεράρι, Σιέλης, Άλχο, Γκιουλέν (69′ Τριανταφύλλου), Μπαριέντος, Τσοκάνης (62′ Ριένστρα), Μεταξάς (69′ Ροσέρο), Φερνάντες, Μπαρτόλο (82′ Πουρίτα), Φαν Βερτ.
Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο (77′ Τζοβάρας), Κιβρακίδης (77′ Βασιλαντωνόπουλος), Στρουγγής, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης (77′ Αλιμπεκ), Μουνίθ (83′ Ντένιτς), Κλωναρίδης (27′ Ροταρίου), Κουλούρης.
