Χίνος: Ολοι το ξέρουν ότι δεν θα βγει ο επόμενος χειμώνας στο κολυμβητήριο

Υγρός στίβος 17 Μαρτίου 2023, 17:43

Ο Γιάννης Χίνος θα εκπροσωπήσει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΚΟΕ.

KTEO Κρήτης

Ο πρόεδρος του ΝΟΧ κάνει ανάρτηση όπου τοποθετείται για το κολυμβητήριο Χανίων, για το οποίο απ’ ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει καμία εξέλιξη είτε για τη δημοπράτηση είτε για την αδειοδότηση του.

«Ο φετινός χειμώνας βγαίνει οριακά και με τα σημερινά δεδομένα επόμενος δεν θα βγει. Ο Μάρτιος περνάει, οι εκλογές έρχονται και για την δημοπράτηση του κολυμβητηρίου Χανίων δεν έχουμε κανένα επίσημο νέο, ούτε καν για την αδειοδότηση του», τονίζει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται πως για το θέμα αυτό, ο Ναυτικός Ομιλος πριν από λίγο καιρό είχε στείλει επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά κρίνοντας από την σημερινή ανάρτηση του κ. Χίνου μάλλον δεν υπάρχει τίποτα νεότερο.

Αναλυτικά:

Αύριο για πρώτη φορά θα έχω την τιμή να εκπροσωπήσω το μεγαλύτερο επαρχιακό σωματείο (και ένα από τα μεγαλύτερα στην χώρα) στην γενική συνέλευση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ελπίζω και εύχομαι του χρόνου, στην επόμενη γενική συνέλευση να παραμείνει μεγάλο και να μην συρρικνωθεί λόγω έλλειψης ή διαλυμένων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο φετινός χειμώνας βγαίνει οριακά και με τα σημερινά δεδομένα επόμενος δεν θα βγει. Ο Μάρτιος περνάει, οι εκλογές έρχονται και για την δημοπράτηση του κολυμβητηρίου Χανίων δεν έχουμε κανένα επίσημο νέο, ούτε καν για την αδειοδότηση του.

Είναι κρίμα να είμαστε τόσο κοντά στην πηγή και να μην πιούμε νερό. Δυστυχώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια για καμιά παραπάνω καθυστέρηση και όλοι το ξέρουμε και το ξέρουν.

Οφείλουμε να σεβαστούμε τα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και διαπρέπουν σε όλα τα επίπεδα και να τρέξουμε τάχιστα όλες τις διαδικασίες χωρίς δικαιολογίες και προσχήματα.

Το χρωστάμε στα Χανιά και στα Χανιωτάκια μας!!!

Rabona ad