Χιμένεθ: Ο Πλατανιάς μας ανάγκασε να παίξουμε διαφορετικά

Πλατανιάς Κύπελλο Ελλάδος | 9 Φεβρουαρίου 2017, 21:42

Ο Πλατανιάς ανάγκασε την ΑΕΚ να αγωνιστεί με διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι συνηθίζει, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στα Περιβόλια ο Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ έχουν ως εξής:

Για τα συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα του Πλατανιά και το πώς “βλέπει” τη ρεβάνς: «Σίγουρα το παιχνίδι κατέληξε να είναι άσχημο σε θέαμα γιατί ο αντίπαλος μας ανάγκασε να παίξουμε και εμείς με ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού απ’ ό,τι συνηθίζουμε. Κάθε παιχνίδι είναι μία νέα ιστορία και δεν μπορεί να εγγυηθεί ποτέ κανείς το τι μπορεί να συμβεί».

Για το σύστημα που επέλεξε στο σημερινό ματς: «Πρώτα απ’όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη συμπεριφορά τους. Το σύστημα που θα εφαρμοστεί για μένα είναι το λιγότερο σημαντικό. Το μόνο που θέλω είναι οι ποδοσφαιριστές μου να δείχνουν πάντα μία καλή συμπεριφορά επιδιώκοντας τη νίκη. Σήμερα ήταν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να μας κάνουν να χάσουμε. Ένας αγωνιστικός χώρος που δεν μας ευνοεί, ένας αντίπαλος που παίζει πολύ δυνατά και στον αέρα, αλλά η ΑΕΚ ξέρει να φορέσει και τη φόρμα… εργασίας και βγάλει το φράγκο».

Για το πώς αγωνίστηκε η ομάδα του: «Σίγουρα δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά αν προσπαθούσαμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο ίσως να φεύγαμε με την ήττα. Οπότε, πρέπει να δίνουμε μάχη για να μπορέσουμε να παίζουμε και να ανταποκρινόμαστε σε κάθε παιχνίδι».

Για τα πολλά “σφυρίγματα” του διαιτητή: «Δεν υπήρχε καθόλου συνέχεια στο παιχνίδι, είναι αδύνατον να μπορείς να παίξεις έτσι».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ, ο οποίος έδωσε βροντερό “παρών” στο γήπεδο: «Πάντα ανατριχιάζω όταν βλέπω αυτή την υποστήριξη του κόσμου. Πόσο μάλλον σήμερα που ήρθαν και μας υποστήριξαν. Τους χρωστάμε πάρα πολλά και πραγματικά νιώθω υπέροχα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad