Χειρουργήθηκε στους χιαστούς ο Κωστόπουλος

Υρτακίνα | 8 Ιανουαρίου 2020, 17:52

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε στην Αθήνα ο Μάνος Κωστόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής της Υρτακίνας χτύπησε στον αγώνα που είχε διεξαχθεί πριν από περίπου δύο μήνες κόντρα στο Καλτσέτο για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Τότε, ο Κωστόπουλος έχει αποχωρήσει τραυματίας, έχοντας υποστεί, όπως αποδείχτηκε, ολική ρήξη χιαστού και μηνίσκου. Ο Χανιώτης μέσος υποβλήθηκε την Τρίτη (7/1) σε επέμβαση στην κλινική Metropolitan από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.

Με δήλωσή του στο athlitiko, ο Κωστόπουλος τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον γιατρό, κ. Θέο και όλο το επιτελείο του, αλλά και την κλινική Metropolitan. Ακόμα, να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους για την στήριξη και την συμπαράσταση σε μια δύσκολη στιγμή για μένα».

Kostopoulos Theos1

Ο Κωστόπουλος ξεκινά πλέον τη διαδικασία της αποκατάστασης, με την ελπίδα να επιστρέψει στην ενεργό δράση το συντομότερο δυνατό.

Wodspot72
akadimia_doxa_pachanion
akadimia_iraklis_nerokourou
Nevrakis
REC CHQ
Pneumatikakis_Michalis
Grigoros
Trikounakis
Vourlakis
Family_mothers_food
Marmara Granites Xatzigiannelis
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad