Χατζησεβαστός: Βασιζόμαστε στο σύνολο

Γ' Εθνική 24 Οκτωβρίου 2020, 20:50

Την Αναγέννηση Ιεράπετρας υποδέχεται η Δαμάστα για την 3η αγωνιστική με τον Γιάννη Χατζησεβαστό να δηλώνει ότι πιθανή νίκη θα δώσει αξία στο διπλό στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Δαμάστας στη Facebook σελίδα του Ηρακλειώτικου σωματείου:

«Σε ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια σταθερότητα σαν τις εμφανίσεις των δύο προηγούμενων παιχνιδιών και ιδιαίτερα με τον ΠΟΑ που συνδυάστηκε με νίκη, θέλοντας με ένα νέο τρίποντο να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στο διπλό που κάναμε στο Ατσαλένιο.

Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα αλλά η ψυχολογία μας, η πίστη μας και η ποιότητά μας είναι ο οδηγός για το τρίποντο. Είμαστε μία ομάδα η οποία βασίζεται στο σύνολο και όχι ατομικά σε κάποιον παίκτη…»

Η προετοιμασία της Δαμάστας για το ματς με την Αναγέννηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο. Η 20άδα για το παιχνίδι θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα με τον Γιάννη Χατζησεβαστό να παίρνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Ιπποκράτης Κομνηνός που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον ΠΟΑ.

Estrella