Χατζησεβαστός: «Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή»

Γ' Εθνική 10 Νοεμβρίου 2022, 19:14

Γιάννης Χατζησεβαστός και Σάκης Ουζούνογλου μίλησαν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και τους φετινούς στόχους του Πόρου.

Στο Μαρτινέγκο κάνει ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα ο Πόρος υποδεχόμενος την προσεχή Κυριακή (13/11, 15:00) την Αγία Παρασκευή.

Οι διαιτητές της πρεμιέρας στον 5ο όμιλο

Εν όψει της πρεμιέρα ο τεχνικός της ομάδας του Πόρου, Γιάννης Χατζησεβαστός και ο Σάκης Ουζούνογλου για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών μίλησαν στο YouTube κανάλι της ομάδας τους (porosfc tv).

Αναλυτικά όσα είπαν…

Γιάννης Χατζησεβαστός: «Επιτέλους ξεκινάμε σ’ ένα πάρα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία νεανική ομάδα, με φιλοδοξίες και πάρα πολύ καλή επιθετικά.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ, πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας και πιστεύω να το κερδίσουμε έστω και δύσκολα. Η έδρα δίνει ένα αβαντάζ αν και δεν θα παίξουν τόσο μεγάλο ρόλο οι έδρες.

Kάναμε ένα πάντρεμα έμπειρων και νεαρών παικτών, καταφέραμε όλο αυτό το διάστημα να γίνουμε ομάδα, να το δείξουμε αυτό και στα επίσημα.

Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή, να χαρούμε τα παιχνίδια και να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα νέα παιδιά. Σε κάθε ματς θα δίνουμε το 100%. Ο κόσμος του Πόρου είναι πάντα κοντά στην ομάδα, τον θέλουμε δίπλα μας και φέτος.»

Σάκης Ουζούνογλου: «Κουραστήκαμε όλοι όλο αυτό το πολύ μεγάλο διάστημα της αναμονής, την Κυριακή (13/11) έχουμε το πρώτο παιχνίδι της Γ’ Εθνικής με μια ομάδα που ανέβηκε φέτος, θα προσπαθήσουμε το κερδίσουμε.

Eίναι από τους πιο δυνατούς ομίλους της κατηγορίας, έχει καλές και ποιοτικές ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Στόχος της ομάδας είναι να σωθεί γρήγορα, έχουμε κάνει ένα πρότζεκτ με νεαρά και κάποια πιο έμπειρα παιδιά που ήρθαμε να βοηθήσουμε, συν τα παιδιά που έμειναν από πέρυσι. Να σωθούμε γρήγορα και μετά να παίξει η ομάδα το ποδόσφαιρο που ξέρει και μπορεί να παίξει.»

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Χατζησεβαστού και του Σάκη Ουζούνογλου…

Estrella
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad