Χατζηνικολάου: Εύχομαι ο Πλατανιάς να μη μπει σε περιπέτειες

Πλατανιάς | 3 Σεπτεμβρίου 2016, 22:23

Σε μια σύντομη ανάλυση για το πώς κύλησε το παχνίδι στα Περβόλια προχώρησε στη δήλωσή του ο Γιάννης Χατζηνικολάου, ευχόμενος στον Πλατανιά να έχει μια χρονιά ανάλογη όπως την προηγούμενη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη: «Παρόλο που βρισκόμαστε σε φάση προετοιμασίας και έχουμε 4-5 καινούργιες προσθήκες την τελευταία εβδομάδα σαφώς δεν είμαστε καθόλου έτοιμοι, παρόλα αυτά, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο και μεγαλύτερης κατηγορίας από μας σταθήκαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο. Σε μια αδράνεια μάλιστα στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, με το φάουλ, θα μπορούσαμε να μην δεχθούμε ίσως το γκολ. Από ‘κει και πέρα προσπαθήσαμε να ανοίξουμε περισσότερο το παιχνίδι, δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, γενικά όμως είχαμε μια καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Εύχομαι στον Πλατανιά να έχει μια καλή χρονιά, να πετύχει μια άνετη παραμονή και ό,τι μπορέσει από εκεί κι έπειτα, τερματίζοντας όσο πιο ψηλά. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι να διεκδικήσουμε τη νίκη και στη διάρκεια του χρόνου το πρωτάθλημα».

Για το πώς είδε τον Πλατανιά: «Είναι σαφώς πιο έτοιμος από μας. Θέλει προσπάθεια και προσοχή όλη τη χρονιά προκειμένου να μη μπει σε περιπέτειες. Αυτό που εύχομαι είναι η περσινή χρονιά να αποτελέσει παρακαταθήκη για την καινούργια ώστε να μπορέσει να παρουσιαστεί το ίδιο καλός και φέτος».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad