Χατζηνικολάου: 11 μεγάλες μάχες ως το φινάλε!

Super League 1 29 Ιανουαρίου 2016, 13:47

Πολύ αισιόδοξος για το έργο που καλείται να επιτελέσει στον Πανθρακικό δήλωσε ο νέος προπονητής της ομάδας Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο “Χάτζη” τόνισε χαρακτηριστικά ότι, «έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο δρόμο, ωστόσο, με τη βοήθεια του Θεού, χαμόγελο, πίστη στους εαυτούς μας και στη δουλειά που θα κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση, τη δεδομένη στήριξη από τη διοίκηση της ομάδας μας καθώς και την υποστήριξη όλου του φίλαθλου κόσμου της Κομοτηνής, θα δώσουμε 11 μεγάλες μάχες ως το φινάλε του πρωταθλήματος!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηνικολάου που έγιναν στην ιστοσελίδα της ομάδας του Πανθρακικού είναι οι εξής:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση του Πανθρακικού και συγκεκριμένα τον πρόεδρο αλλά και το μεγαλομέτοχο που μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ στην ομάδα, σε μια κρίσιμη, μάλιστα, καμπή του πρωταθλήματος.

Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος και αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία, δεν θα ερχόμουν εδώ. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο δρόμο, ωστόσο, με τη βοήθεια του Θεού, χαμόγελο, πίστη στους εαυτούς μας και στη δουλειά που θα κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση, τη δεδομένη στήριξη από τη διοίκηση της ομάδας μας καθώς και την υποστήριξη όλου του φίλαθλου κόσμου της Κομοτηνής, θα δώσουμε 11 μεγάλες μάχες ως το φινάλε του πρωταθλήματος!

Θεωρώ πως το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι, σαν οικογένεια, γύρω από την ομάδα και το στόχο που έχουμε θέσει και να δώσουμε και την ψυχή μας στις 11 αγωνιστικές που απομένουν, προκειμένου ο Πανθρακικός να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad