Χάθηκε κι ο Πρίφτης… Ανακοινώθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Χανιά | 1 Ιουλίου 2016, 17:03

Ένας ακόμα παίκτης χάθηκε για τον Α.Ο. Χανιά... Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πρίφτη ο οποίος συμφώνησε με την Αναγέννηση Καρδίτσας και μάλιστα ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι και όσο η κατάσταση στο εσωτερικό του ΑΟΧ παραμένει ρευστή, ο ένας μετά τον άλλο παίκτη θα χάνεται…

Να σημειωθεί ότι ο Πρίφτης ειδικότερα από τον Γενάρη και μετά ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Α.Ο. Χανιά.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε επίσης την παραμονή τριών παικτών των Κισκαμπάνη, Μπλέντι και Τσιλούλη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μπορεί ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπούρμπος να μην έχει δεχθεί την παραμικρή κρούση ουσιαστικού ενδιαφέροντος τις τελευταίες εβδομάδες από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τις προθέσεις του για το πως θα διαμορφωθεί η “επόμενη μέρα” της ομάδας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται η σχετική προεργασία για τη δομή της!

Anagennis9

Οπως άλλωστε συνηθίζει ο πρόεδρος κλείνει όλες τις εκκρεμότητες από την παρελθούσα αγωνιστική πορεία και μάλιστα η Αναγέννηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι ήδη ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Κισκαμπάνης, Μπλέντι και Τσιλούλης, ενώ έκλεισε και η μετεγγραφή του τερματοφύλακα Πρίφτη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε και περισσότερες λεπτομέρειες για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ομάδα.

Όσοι δε “ορέγονται” αποδόμηση της ομάδας και έχουν βαλθεί το τελευταίο διάστημα να ενοχλούν ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ της μη έχοντας κανέναν ηθικό φραγμό και προσπαθώντας να τους δελεάσουν με ασύστολα ψεύδη, υπάρχει σοβαρό  ενδεχόμενο να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων…». 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad