Χατ τρικ ο Μ. Νικάκης, 5-0 ο Ήφαιστος

Ηφαιστος Αμιλλα | 15 Ιανουαρίου 2022, 18:28

Την ένατη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ήφαιστος που επικράτησε στα Νεροκούρου της Άμιλλας με 5-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Νικάκη που πέτυχε χατ τρικ.

Οι γηπεδούχοι ξεκαθάρισαν την κατάσταση από το πρώτο μέρος καθώς το πρώτο ημίχρονο τους βρήκε προηγούμενους με 4-0. Ο Μάριος Νικάκης έκλεψε την παράσταση καθώς πέτυχε τρία τέρματα (24ο, 26ο και 75ο λεπτό).

Τα άλλα δύο γκολ των νικητών σημείωσαν ο Κυριάκος Νταουντάκης στο 36ο λεπτό και ο Στυλιανάκης στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (45′). Ήταν η ένατη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ήφαιστο (έχει επίσης δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες).

Για την Άμιλλα ήταν η έβδομη ήττα σε δεκατρία παιχνίδια πρωταθλήματος (έχει επίσης τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες) με τέρματα 15 υπέρ – 44 κατά.

Από τις όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές του αγώνα στα Νεροκούρου η κοινή εμφάνιση των αδερφών Ξεκουκουλωτάκη (Τάσου και Σταμάτη) στην επίθεση για πρώτη φορά συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση καθώς και ο πατέρας τους Δημήτρης διετέλεσε (επίσης) σέντερ φορ της Άμιλλας (πλέον είναι ο παπάς του χωριού).

Διαιτητής: Κανελάκης
Βοηθοί: Πολυθοδωράκης – Βαλεντάκης

Ήφαιστος (Γιώργος Μπονατάκης): Σφακιωτάκης (70′ Αρχοντακης), Αλεξ. Νικάκης (60′ Γαρυφαλής), Νησωτάκης, Κυρ. Νταουντάκης, Κουδουνάκης (70′ Φανταουσάκης), Βροντάκης (60′ Δασκαλάκης), Μαρ. Νικάκης, Στυλιανάκης, Κατσανεβάκης, Γκογκολάκης, Σπυριδάκης.

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Αλευράκης, Ψαρουδάκης, Φυντικάκης, Ποντικάκης, Χριστοδουλάκης (60′ λ.τρ. Κ. Παρασκευόπουλος), Ν. Παρασκευόπουλος, Κακαουνάκης, Σταυρουλάκης, Τζανεράκης, Αν. Ξεκουκουλωτάκης (80′ λτρ. Ζωγραφάκης), Στ. Ξεκουκουλωτάκης.

Wodspot72
Family_mothers_food
Bardatsos
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Papantonakis Cards
The Italian Job
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Poppies sexy show club

Rabona ad