«Χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια του Χάλη»

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 6 Σεπτεμβρίου 2023, 19:22

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια του Χάλη» δηλώνει η Σουζάνα Ζντράβκοβιτς, η οποία επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Προ ημερών γνωστοποιήθηκε η συνεργασία της ομάδας του Βαρυπέτρου με την Ζντράβκοβιτς για τα τμήματα κοριτσιών Κ12 και Κ6. Πλέον γνωστοποιείται πως επιστρέφει και στην ενεργό δράση μετά από 1,5 χρόνο.

Το τελευταίο της παιχνίδι μας γυρίζει πίσω στον Μάιο του 2022, όταν στο φινάλε του πρωταθλήματος ο ΑΟ Χανιά είχε επικρατήσει του Αλίμου με 3-0.

Η ανακοίνωση του Χάλη αναφέρει σχετικά:

Ο σύλλογος μας καλωσορίζει και ενισχύει το τμήμα μας με μια σπουδαία αθλήτρια,την Σουζάνα Ζντράβκοβιτς που αναμφίβολα θα συμβάλλει με την εμπειρία της στην επίτευξη των στόχων μας!

Η γεννηθείσα στη Σερβία 23/09/1992 ήρθε στα Χανιά σε ηλικια 4 ετών και ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στην Α.Ε. Χανίων, αργότερα στην ακαδημία του Ολυμπιακού και σε ηλικία 12 ετών αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Α’ Εθνικής γυναικών, με τις Κρήσσες Ρεθύμνου.

Εχει αγωνιστεί επίσης με τον Α.Ο. Χανιά, Ελπίδες Καρδίτσας και Αστέρα Ρεθύμνου. Υπήρξε διεθνής παίκτρια με την Εθνική γυναικών της χώρας μας και διεθνής με την Εθνική γυναικών beach soccer. Σε δήλωσή της ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια του Χάλη, ευχαριστώ τη διοίκηση του Χάλη για την εμπιστοσύνη. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και όμορφο ποδόσφαιρο.»

Σουζάνα καλώς όρισες στο σύλλογο μας.

Estrella
Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant
ELA Taverna
Digital Print Shop
Crepaland Greece

Rabona ad