Χάρμα ιδέσθαι ο Κουλιμπαλί!

Πλατανιάς | 26 Ιανουαρίου 2016, 13:38

Η εξαιρετική εμφάνιση από τον Ουσμάν Κουλιμπαλί στο Καυτανζόγλειο, είναι ίσως το σημείο αναφοράς την επομένη του αγώνα με τoν Ηρακλή. Ο αμυντικός από το Μάλι έκανε την... τέλεια εμφάνιση πιστοποιώντας ότι δεν θεωρείται άδικα ό,τι καλύτερο ίσως έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ο Πλατανιάς.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουλιμπαλί επιβεβαίωσε με την εμφάνισή του όσα πιστεύει γι’ αυτόν ο… τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος που σε ανύποπτο χρόνο είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά και πως είναι ανάμεσα σε αυτούς που ο ίδιος έχει ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα. Πέρα από αυτό όμως, ο Κουλιμπαλί ήταν πραγματικά… χάρμα ιδέσθαι. Εκανε… αμέτρητες κούρσες από την πλευρά του, πλαγιοκόπησε επίσης ουκ ολίγες φορές την άμυνα του Ηρακλή, έβγαλε σέντρες, όπου σχεδόν όλες κατέληγαν σε μοναδικές ευκαιρίες για τον Πλατανιά, ενώ ήταν επίσης εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα! Ενας ποδοσφαιριστής με τεράστιες πραγματικά δυνατότητες και ο Πλατανιάς είναι γεγονός ότι πρέπει να νιώθει ιδιαίτερα ευτυχής για το ότι έχει στο δυναμικό του έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή!

Πραγματικά θα είναι ευτυχία για τον Πλατανιά να μπορέσει να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Κουλιμπαλί αλλά επίσης αλήθεια είναι ότι με τέτοιες εμφανίσεις όπως στο Καυτανζόγλειο θα μπορούσε να έρθει μία πρόταση πολλών χιλιάδων ευρώ προκειμένου να πουληθεί σε άλλη ομάδα.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad