Χαρίτος: Αψογη η φιλοξενία, κάντε ένα καλό προγραμματισμό

Α.Ο. Χανιά Football League | 29 Μαΐου 2016, 22:57

Με κολακευτικά λόγια για τον Α.Ο. Χανιά μίλησε ο Γιώργος Χαρίτος εκ μέρους του Παναιγιάλειου. Ο τεχνικός της ομάδας του Αιγίου ευχαρίστησε για τη φιλοξενία ευχόμενος στη συνέχεια στον ΑΟΧ να θέσει τις βάσεις για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με όσα είπε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα των Χανίων για την φιλοξενία η οποία ήταν άψογη και αυτό σας τιμά ιδιαίτερα γιατί έχετε ήδη το όνομα και σήμερα είδαμε και την πραγματικότητα. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι γιατί είδαν αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Εμείς τις τελευταίες αγωνιστικές πατάμε πιο καλά έχοντας εξασφαλίσει την κατηγορία και έτσι έχουμε δώσει ευκαιρίες στα πιο νεαρά παιδιά όπως έγινε και σήμερα με τον τερματοφύλακά μας, τον στόπερ και κάποια άλλα παιδιά που έπαιξαν στο κέντρο. Τα μηνύματα είναι αρκετά καλά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά τα παιδιά θα μας δικαιώσουν για τις επιλογές μας για το μέλλον. Παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα για την οποία γνωρίζαμε τα δυνατά της σημεία, ένα από αυτά είναι οι στημένες φάσεις από τις οποίες προήλθαν κιόλας τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Εμείς αυτό δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και δυστυχώς ήρθε αυτό το σκορ που έγινε. Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και νομίζω ότι μετά το εικοσάλεπτο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, γι’ αυτό καταφέραμε και σκοράραμε. Για το δεύτερο γκολ αιφνιδιάστηκε μάλλον ο αμυντικός των Χανίων και έτσι ήρθε το 2-2, αλλά τέλος πάντων σε μία αδράνεια πάλι της άμυνας μας βγήκε μια κάθετη μπαλιά και τα παιδιά της Κρήτης κατάφεραν να κάνουν το τρίτο γκολ.

Νομίζω ότι για μας ήταν μια καλή χρονιά. Θέλω να πιστεύω ότι ευχαριστήσαμε το φίλαθλο κοινό μας, απ’ ό,τι είδατε κιόλας είχαν έρθει και κάποιοι εκδρομείς από το Αίγιο και έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας των Χανίων, στον κόουτς και στους διοικούντες, να έχουν ένα καλό καλοκαίρι, να κάνουν ένα καλό προγραμματισμό και θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα έχουν μια καλύτερη χρονιά, να είναι πιο άνετοι, να έχουν λιγότερο άγχος, να μπορέσουν να πατήσουν καλύτερα και να δουν με αισιοδοξία το μέλλον γιατί απ’ ό,τι είδα το σύνθημά τους είναι να πάνε και πιο ψηλά ακόμα…

Από την πλευρά μας, αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα νεαρά παιδιά και να στήσουμε την καινούργια ομάδα που θέλουμε ανάλογα με τις ελλείψεις που υπάρχουν. Πιστεύω ότι έχουμε δώσει δείγματα γραφής στους διοικούντες προκειμένου να βγάλουν και αυτοί χρήσιμα συμπεράσματα και να προχωρήσουμε». 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad