Χαραλαμπόπουλος: Θέλουμε να γεμίσει ο Κλαδισσός

Μπάσκετ 8 Ιουλίου 2017, 17:32

Κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο εν όψει της πρεμιέρας του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και των αγώνων που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών, αρχής γενομένης από την επόμενη Κυριακή, προκειμένου να την υποστηρίξει.

«Έχουμε ξανάρθει. Αυτό που ελπίζουμε όλοι είναι να γεμίσει το γήπεδο και να είναι ο κόσμος κοντά μας», τόνισε μεταξύ άλλων ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Εθνικής μας.

Σύμφωνα με όσα είπε: «Κάποια παιδιά δεν παίζουν όλη τη χρονιά και είναι ευκαιρία να διακριθούμε, να διακριθούμε και μαζί να κερδίσουμε όλοι μαζί κάτι σημαντικό. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει τι θα γίνει στον όμιλο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με τρεις νίκες στα τρία αυτά παιχνίδια και βλέπουμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας, υπάρχουν πραγματικά καλές ομάδες και μέτριες, αλλά για εμάς το ζητούμενο είναι ένα: Να τις αντιμετωπίσουμε όλες με την ίδια σοβαρότητα».

Για το αν ο ίδιος αισθάνεται ηγέτης σε αυτή την ομάδα: «Όλα τα παιδιά έχουμε το ρόλο μας σε αυτή την ομάδα. Και θα το δείτε και μέσα στο παιχνίδι, μέσα στο γήπεδο, σε κάθε αγώνα».
karta antonis garden