Χαραλαμπίδης στη Βέροια

Football League 26 Ιουνίου 2017, 18:26

Με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη θα πορευτεί στην τεχνική της ηγεσία στη Football League η Βέροια, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 48χρονο προπονητή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος τεχνικός –που κάποτε βρέθηκε κοντά στο να αναλάβει τον ΑΟ Χανιά- την περασμένη σεζόν ήταν στην Κ20 του Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια ανέλαβε την πρώτη ομάδα μετά το “διαζύγιο” με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Η ανακοίνωση της Βέροιας αναφέρει τα εξής:

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Απόστολο Χαραλαμπίδη. Η συμφωνία με τον 48χρονο τεχνικό οριστικοποιήθηκε μετά τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ομάδας μας.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, που επιστρέφει έπειτα από επτά χρόνια στον πάγκο της «Βασίλισσας του Βορρά», έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες και συνέδεσε το όνομά του με σημαντικές επιτυχίες. Εκτός από τη Βέροια, την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία κέρδισε επίσης με τον Φωκικό,τα Τρίκαλα, την Καλλιθέα, τον Εορδαϊκό, τον Ιωνικό, τη Δόξα Δράμας και τη Νίκη Βόλου.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ξεκίνησε την προπονητική από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης, μετά τη λύση της συνεργασία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Άμεσος συνεργάτης του με καθήκοντα βοηθού προπονητή-γυμναστή αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του Βορρά», Γιάννης Ματζιαρίδης.

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards