Χαντές: Καθοριστική η στιγμή της αποβολής

Football League 6 Ιουνίου 2021, 21:29

Στην αποβολή του Τερζίου στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ιάλυσου, Βαγγέλης Χαντές.

Οπως τόνισε, αυτή αποδείχτηκε καθοριστική, καθώς αμέσως μετά ακολούθησε το 2-0 για την Επισκοπή για την οποία παραδέχτηκε ότι είναι ομάδα που παίζει ορθολογικό και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του…

«Το παιχνίδι ήταν ανοικτό ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αποδείξει ότι θέλουν να παίξουν ορθολογικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, το παιχνίδι έκλεισε εις βάρος μας με μεγάλο σκορ. Θεωρώ ότι ήταν καθοριστική η στιγμή της αποβολής και με το γκολ που μπήκε αμέσως μετά από αυτή (73’). Η Επισκοπή ήταν πολύ καλύτερη από εμάς και δικαίως προηγήθηκε στο α’ ημίχρονο, ελέγχοντας το παιχνίδι. Αντίθετα εμείς μπήκαμε καλά στο β’ ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο, είχαμε πρωτοβουλία στις κινήσεις, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το ματς. Λίγο μετά ήρθε το 2ο γκολ».

Για την εικόνα που είχε ο αγώνας και το ανοικτό ποδόσφαιρο που παίχθηκε από τις δύο ομάδες: «Είμαστε μία ομάδα όπου πρωταρχικός στόχος ήταν να μείνει στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε έναν πόντο για να σωθούμε. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δυστυχώς, ήρθαμε με πολλά προβλήματα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα στο σημερινό ματς, με μόλις 14 ποδοσφαιριστές».

Για τη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών (15 χρονών ο Σαββάκης από τον Ιάλυσο, 16 χρονών ο Τσιλεδάκης από την Επισκοπή): «Αυτά τα παιδιά δουλεύουν πολύ με τις ομάδες τους. Δικαιούνται να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος και νομίζω ότι το αξίζουν».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad