Χάνει τον Χατζη… γκολτζή του

Απόλλων | 24 Ιουνίου 2016, 13:29

Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ Μανώλη Χατζηλάρη θα πορευτεί τη νέα περίοδο ο Απόλλωνας με τον ικανότατο επιθετικό να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του πίσω στον Πειραιά.

Ο “Χάτζη” που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, πήρε μετάθεση από την βάση του Ναυστάθμου σε αυτή της Αμφιάλης και αφήνει ένα πολύ σημαντικό κενό στην “αιχμή του δόρατος” για την ομάδα του Απόλλωνα, όπου σημείωσε 19 γκολ στο πρωτάθλημα σε μία από τις πιο παραγωγικές χρονιές του.

Ο Χατζηλάρης “μετακόμισε” στα Χανιά τον Σεπτέμβρη του 2014 -στον Πειραιά είχε αγωνιστεί σε Ερασιτέχνες Αιγάλεω,Ζέφυρο Αιγάλεω,Διαγόρα Αιγάλεω, Σαλαμινομάχους,Αστέρα Νίκαιας και ΑΟ Ζέας- και βρέθηκε στα Άπτερα όπου ξεχώρισε πολύ γρήγορα, για να μετακινηθεί στη συνέχεια στην ομάδα του Απόλλωνα το περσινό καλοκαίρι.

Πλεόν, ο υψηλόσωμος επιθετικός παρά τις προτάσεις που είχε από την Α’ Πειραιά, επέλεξε να γυρίσει και πάλι στον Αστέρα Νίκαιας -που είχε αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια- στην Β’ ΕΠΣΠ με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα της “καρδιάς” του να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad