Χάνει το Πανελλήνιο λόγω τραυματισμού ο Δουβαλίδης

Στίβος | 2 Ιουνίου 2021, 19:26

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα απουσιάσει από το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς ένα πρόβλημα τραυματισμού (θλάση) δεν του επιτρέπει να πάρει το "πράσινο φως" της συμμετοχής στη διοργάνωση.

Ο αθλητής του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος είναι ένας από τους συνεπέστερους αθλητές στο ραντεβού με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει επιτύχει 13 νίκες στην ιστορία του θεσμού.

Ο κορυφαίος Έλληνας των ψηλών εμποδίων θα είναι ο μεγάλος απών της φετινής διοργάνωσης, καθώς ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν του επιτρέπει να πάρει το πράσινο φως της συμμετοχής στη διοργάνωση.

Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα ταλαιπωρείται από μία θλάση, η οποία παρά τις όποιες προσπάθειες δεν έχει υποχωρήσει. Ο Δουβαλίδης με βάση το ranking που αφορά στις προκρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες βρίσκεται στην 28η θέση στα 110 μέτρα μετ’ εμποδίων με δικαίωμα συμμετοχής 40 αθλητές.

Συνεπώς παρά το πρόβλημα τραυματισμού που του στερεί το δικαίωμα συμμετοχής σε διοργανώσεις, συνεχίζει και διατηρεί πολλές πιθανότητες συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

«Ο στόχος μας είναι το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Ελπίζω πως όχι μόνο θα καταφέρω να είμαι παρών, αλλά και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», δήλωσε ο αθλητής, ο οποίος “μετρά” ήδη συμμετοχή σε τρεις διοργανώσεις (2008, 2012, 2016).

Ο Κώστας Δουβαλίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (ΣΕΓΑΣ) για την απουσία του από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα:

«Φαίνεται τελικά πως η περιπέτεια που πέρασα με τον κορωνοϊό μου άφησε κι άλλα κατάλοιπα. Έχω μία θλάση που σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό. Πιστεύω πως το μυϊκό μου σύστημα έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι νόσησα.

Σε κάθε περίπτωση συνεχίζω την δουλειά και να κάνω υπομονή. Επανέρχομαι δύσκολα, ωστόσο ευελπιστώ πως θα καταφέρω να κάνω κάποιους καλούς αγώνες μέσα στον Ιούνιο. Δυστυχώς μέσα σε αυτούς δεν θα μπορούσε να είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μία διοργάνωση στην οποία χαίρομαι πολύ να συμμετέχω.»

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad