Χάνει Θεολόγου για ένα μήνα

Χανιά | 20 Μαρτίου 2017, 18:32

Ενα απρόσμενο πρόβλημα τραυματισμού προκύπτει στον ΑΟΧ και κατά συνέπεια ο παίκτης θα είναι απών για το ματς της Τετάρτης απέναντι στον ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Παντελή Θεολόγου που όπως γίνεται γνωστό τραυματίστηκε στο... ζέσταμα πριν από την έναρξη του ματς κόντρα στον Αχαρναϊκό!

/Bella Pizza

Ο δυναμικός αμυντικός υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και τίθεται έτσι εκτός, ενδεχομένως και για τον επόμενο ένα μήνα από τις υποχρεώσεις του Α.Ο. Χανιά, όντας το δεύτερο πρόβλημα μετά τον Βαρούχα, που επίσης είναι τραυματίας.

Από εκεί και πέρα, στον ΑΟΧ επικρατεί ικανοποίηση για τη νίκη επί του Αχαρναϊκού, με το Νίκο Παντέλη να επισημαίνει στην προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα στη Μοναχή Ελιά ότι θα είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουν οι παίκτες του στους ίδιους ρυθμούς και να μπορέσουν ν’ αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ.

Η μίνι προετοιμασία για τον ΑΟΧ για το ματς που ακολουθεί την Τετάρτη αναμένεται να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί την Τρίτη, με την πραγματοποίηση της τελευταίας προπόνησης. Αμέσως μετά ο Παντέλης θα κάνει γνωστούς τους παίκτες που υπολογίζει. 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad