Χαμαλάκης στον ΠΟΑ

Γ' Εθνική 11 Ιουλίου 2017, 20:53

Την απόκτηση του Παναγιώτη Χαμαλάκη, που συνεργάστηκε στο παρελθόν στη Δόξα Γαλιάς με τον νέο προπονητή της ομάδας Μανώλη Σουτζή, ανακοίνωσε ο ΠΟΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, χαρακτηρίζοντας τον ΠΟΑ ένα ιστορικό σωματείο με πάρα πολύ βαριά φανέλα.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ:

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρόνου Παναγιώτη Χαμαλάκη.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του ΠΟΑ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Με αφορμή την μετεγγραφή του στον ΠΟΑ, ο Παναγιώτης Χαμαλάκης ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τόσα χρόνια στη Δόξα Γαλιάς αλλά και τη διοίκηση των Μοιρών για την πρόταση που μου έκαναν και για τη κατανόηση που μου έδειξαν, βοηθώντας στην υλοποίηση της μετεγγραφής μου στον ΠΟΑ.

Ο ΠΟΑ είναι ένα ιστορικό σωματείο, με πάρα πολύ βαριά φανέλα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και να ‘ναι για μένα ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Ευχαριστώ τόσο τη διοίκηση όσο και τον κ. Σουτζή για τη τιμή που μου έκαναν».

 

Estrella