Με τρία κορίτσια από τον Κολυμβητικό Ομιλο Ηρακλείου να λαμβάνουν μέρος, τις Μαρίνα Βαγκέ, Αρτεμις Κουτράκη και Μελίνα Σκευάκη, η Εθνική μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του κόμπο, τερματίζοντας πίσω από την πρώτη Ιταλία και την δεύτερη Ισπανία.
Ειδικότερα, για την Εθνική ομάδα αγωνίστηκαν οι αθλήτριες: Βαγκέ Μαρίνα, Δαμπάλη Θάλεια, Ιμβριώτη Ολγα, Καραβασίλη Ισμήνη-Μαρία, Καραμανίδου Εστέλα, Κοντού Αργυρίνα, Κουτράκη Αρτεμις, Πέντζα Δέσποινα, Ρηγάκου Σοφία, Σκευάκη Μελίνα.
Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες εκτέλεσαν τη χορογραφία με θέμα “ΣΚΑΚΙ” και εντυπωσίασαν με την ευρηματικότητα και τη δυναμική τεχνική τους.
Οι αγώνες συνεχίζονται το Σάββατο με τις φιγούρες που θα αποτελέσουν το 50% για το σόλο, ντουέτο και ομαδικό.