Χαλκιαδάκης: Όλα “βγαίνουν” από το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει

Χανιά | 1 Δεκεμβρίου 2017, 17:07

Ένας από τους παίκτες που "άρπαξαν" την ευκαιρία στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ήταν και ο Μηνάς Χαλκιαδάκης, που είχε πολύ καλή παρουσία αλλά αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων.

/Bella Pizza

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός μίλησε για την ψυχολογία που δίνει στην ομάδα του το θετικό ξεκίνημα της σεζόν τονίζοντας ότι όλα “βγαίνουν” από το πολύ καλό κλίμα στ’ αποδυτήρια.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Δεν κοιτάμε το ποιος είναι πρωτοπόρος και ποιος όχι, εμείς θα πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι που μαθαίνουμε μέσα από τις προπονήσεις και ό,τι καλύτερο βγει είναι καλοδεχούμενο. Σίγουρα απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως είναι ο Άρης θα πρέπει να είμαστε κι εμείς ανταγωνιστικοί και δυνατοί, όπως έχουμε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το αν οι καλές εμφανίσεις της ομάδας δίνουν ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια: «Σαφώς γιατί για παράδειγμα στο ματς με τον Ολυμπιακό δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα αρκετά ανταγωνιστική, όχι μόνο της Football League, αλλά μπορούμε να κοντράρουμε και ομάδες της Super League. Είναι γιατί έχουμε μεγάλο κίνητρο ως νεαροί ποδοσφαιριστές οι περισσότεροι και μας δίνει ψυχολογία και ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα στ’ αποδυτήρια και από αυτό “βγαίνουν” όλα».

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad