Το πρωί της Τετάρτης (19/11, 11:00) μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας (24/11, 20:00) με την ΑΕΛ.
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Super League, με τον ΟΦΗ να φιλοξενείται στο AEL FC Arena στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:
«Με τον Borja Gonzalez να προπονείται κανονικά, συνεχίστηκε σήμερα (19/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (24/11) με την ΑΕΛ.
Η προπόνηση, σε μέρος της οποίας συμμετείχε ο Ταξιάρχης Φούντας, περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι, ενώ επέστρεψαν στη διάθεση του Χρήστου Κόντη οι διεθνείς, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης και Κωστούλας.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (20/11), στις 11:00.»









