ΟΑΧ

Σταύρος Νανάκος ο νέος προπονητής

Νέο προπονητή έχει από σήμερα ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων. Πρόκειται για τον Σταύρο Νανάκο, που οδήγησε πριν από λίγο καιρό τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στην Α1, νικώντας στο παιχνίδι μπαράζ τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Ο 44χρονος κόουτς αναλαμβάνει, λοιπόν, τα ηνία του ΟΑΧ, αντικαθιστώντας τον Μάνο Μανουσάκη. «Ο κ. Νανάκος σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ομίλου μας αναλαμβάνει για τη νέα χρονιά ένα νέο πρότζεκτ που περιλαμβάνει ευρύτερα την ποιοτική αναβάθμιση του τμήματος μπάσκετ», τονίζεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΟΑΧ, όπου φιλοξενούνται επίσης και δηλώσεις από το νέο προπονητή.

Να σημειωθεί ότι η πρόσληψη Νανάκου στον ΟΑΧ αποτελεί επιτυχία τον χανιώτικο όμιλο, με δεδομένο ότι ήταν αυτός που εξ αρχής ήθελε για τη θέση του προπονητή. Επίσης, η πρόσληψη αυτή καθαυτή του νέου τεχνικού ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών για τους στόχους που θέτει η ομάδα του ΟΑΧ.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Τα κλειδιά στον Σταύρο Νανάκο

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του προπονητή Σταύρου Νανάκου. Ο κ. Νανάκος σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ομίλου μας αναλαμβάνει για τη νέα χρονιά ένα νέο πρότζεκτ που περιλαμβάνει ευρύτερα την ποιοτική αναβάθμιση του τμήματος μπάσκετ. Ευχόμαστε στον κ. Νανάκο, που είναι ένας άριστος γνώστης της κατηγορίας και του γυναικείου μπάσκετ γενικότερα, καλή επιτυχία.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Στις δηλώσεις του, ο 44χρονος κόουτς επισημαίνει τα εξής:

«Μετά από ένας διάστημα συνομιλιών με την ομάδα των Χανίων είδα ένα πρότζεκτ που ήταν πολύ ενδιαφέρον. Η προσέγγιση που μου έγινε από τον κ. Τζουγκράκη ήταν η καλύτερη για το μέλλον μου και αφού ξεπεράστηκαν κάποιες δυσκολίες επιτεύχθηκε η συμφωνία. Οι στόχοι… Θα τους δούμε σιγά σιγά. Σίγουρα, το ζητούμενο είναι να έχουμε μια καλύτερη πορεία από τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ασφαλώς, λόγω επαρχίας οι δυσκολίες θα είναι πολλές, αλλά ευελπιστούμε ότι τα κορίτσια που θα είναι στην ομάδα μας θα καταφέρουν να πετύχουν το καλύτερο ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑΝΑΚΟΣ

Ο Σταύρος Νανάκος θεωρείται από τους πιο αξιόλογους τεχνικούς στο χώρο του μπάσκετ. Είναι ο προπονητής που ανέβασε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στην Α1, νικώντας στο παιχνίδι μπαράζ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι προπονητής που έχει διατελέσει στην Α1 κατηγορία, με τις ομάδες των Εσπερίδων, του ΠΑΟΚ και του Σπόρτινγκ. Ουσιαστικά, ο ΟΑΧ είναι ο πέμπτος σταθμός στην καριέρα του.