ΕΚΑΣΚ

Βισκαδουράκης: Θα κριθεί στις λεπτομέρειες

Ο τεχνικός του Εργοτέλη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τον σπουδαίο αγώνα του Σαββάτου (17/05) απέναντι στον Κύδωνα.

Η σειρά βρίσκεται στο 2-2 και ο νικητής θα προκριθεί στον τελικό του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΚ. Ο νεαρός τεχνικός υποστήριξε πως χρειάζεται πάθος, το συγκρότημα του πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένο και πρόσθεσε ότι η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά είπε: «Είναι ένας αγώνας τελικός και για τις δυο ομάδες, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που έχουμε πετύχει, ενώ ο Κύδωνας έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Θα είναι σημαντική η συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουμε. Αν είμαστε σε αυτόν τον τομέα καλοί και στην άμυνα θα τα καταφέρουμε. Το πάθος θα είναι δεδομένο και για τις δύο ομάδες και ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε την άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και στα δυο ματς και τη συγκέντρωση που είχαμε. Οι παίκτες μου δώσανε μεγάλες μάχες παρά τα προβλήματα που είχαμε και τους αξίζουν πολλά μπράβο όλοι τους, όσο και αν αγωνίσθηκαν. Ήταν μια ομάδα που κάθε προπονητής θέλει να κοουτσάρει».