Μία ακόμη δύσκολη αποστολή για τον Ρεθυμνιακό, ο οποίος θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Σοχώρας τη Νέα Ιωνία στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα είναι καθηλωμένη στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό ακόμη κι αναζητά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Ο Βαλεντίνο Μπάρο μίλησε για όλα αυτά στη Facebook σελίδα της ομάδας του. Αναλυτικά όσα είπε:
«Η κλήρωση πριν την έναρξη της σεζόν, μας έφερε να αντιμετωπίσουμε διαδοχικά, όλες τις πρωταγωνίστριες ομάδες, αλλά και τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.
Αν και ο χρόνος της προετοιμασίας μας για τις απαιτήσεις ως νεοφώτιστοι στον πιο δύσκολο όμιλο της Γ’ Εθνικής ήταν περιορισμένος, εμείς δουλέψαμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με στόχο το καλύτερο για την εικόνα της ιστορίας του Ρεθυμνιακού.
Μπορεί τα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες να μην δικαίωσαν τις προσδοκίες που είχαμε και να δυσκολεύουν την προσπάθεια μας, όμως έχω πίστη στις ικανότητες που έχω εγώ και οι συμπαίκτες μου, αλλά και στην θέλησή μας για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί.
Έχουμε αδικήσει την προσπάθεια μας, όμως δεν έχουμε και την τύχη με το μέρος μας. Κόντρα στην Μαρκό που είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ήττα στον όμιλο, δεχτήκαμε γκολ στην δεύτερη φάση που δημιούργησαν οι αντίπαλοι μας, σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο και παρά το γεγονός ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες τουλάχιστον για την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να το πετύχουμε.
Πιστεύω και μάλιστα έντονα ότι δεν είμαστε μακριά από την κατάκτηση των πρώτων βαθμών μας. Όλοι οι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες αλλά και στον παράγοντα τύχη. Έχουμε αποδείξει ως εικόνα ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε και την ουσία στην προσπάθεια μας.»








