Αύξησε τη διαφορά στην κορυφή το ΣΥΝΚΑ

Ροδωπού ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 22 Οκτωβρίου 2017, 21:14

Στους πέντε βαθμούς ανέβασε τη διαφορά του από τη 2η θέση το ΣΥΝΚΑ που πέρασε χωρίς πρόβλημα από το Κολυμπάρι με το νικηφόρο 7-0 με τα Ροδωπού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τρία γκολ σημείωσε ο Τσίτας, ενώ από δύο πρόσθεσαν οι Βεστάκης και Μποτωνάκης. Ο Τσίτας άνοιξε το σκορ στο 11′, για να κάνει το 0-2 ο Μποτωνάκης στο 36′. Το ημίχρονο έκλεισε στο 0-3 για το ΣΥΝΚΑ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τσίτα λίγο πριν την ανάπαυλα. Τα Ροδωπού είχαν μάλιστα και ένα ακυρωθέν γκολ σε κεφαλιά του Τόμα στο πρώτος μέρος που ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. 

Σε ηψηλό τέμπο συνέχισε και στο δεύτερο μέρος το ΣΥΝΚΑ που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ακόμα τέσσερις φορές. Σκόρερ του 0-4 ο Μποτωνάκης στο 60′, ενώ την… πινελιά το στον αγώνα έβαλε και ο Βεστάκης για να κάνει πέντε λεπτά αργότερα το 0-5.

Δεύτερο γκολ στο ματς για τον Βεστάκη στο 85′ και 0-6 το σκορ για το ΣΥΝΚΑ, για να κλείσει το σκορ ο άνθρωπος που το… άνοιξε, ο Τσίτας λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου σημειώνοντας χατ τρικ στην αναμέτρηση (0-7). Τα Ροδωπού ήταν άτυχα στο παιχνίδι και σημάδεψαν το δοκάρι συνολικά τρεις φορές, αρχικά σε μακρινό σουτ του Τσαβαρή και στη συνέχεια σε τετ α τετ του Γ. Στογιάνοβ και φάουλ του Παπαδημητρίου.

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Ρουστέμι (75′ Στογιάνοβ), Μακράκης, Γιαννολάρης, Καλογεράκης, Τόμα, Πάτα, Στυλιανουδάκης (46′ Παπαδάκης), Γ. Παπαδημητρίου, Μέμα, Τσαβαρής

ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Βαρδάκης, Παληγεώργος (50′ Τσικουδάκης), Δημήτρης, Π. Γιακουμάκης (50′ Ζντράβκοβιτς), Πλατινάκης (50′ Περδικάκης), Βεστάκης, Ταταράκης (69′ Μαστραντωνάκης), Τσίτας

Estrella