Αυτός τη… δουλειά του

Χανιά | 18 Οκτωβρίου 2016, 23:39

Αν και η έναρξη του πρωταθλήματος έχει καλυφθεί από ένα πέπλο μυστηρίου, στον ΑΟΧ συνεχίζουν σε αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία τους για το ματς της πρεμιέρας στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο, όποτε κι αν αυτό διεξαχθεί.

/Bella Pizza

Στο  στρατόπεδο της Χανιώτικης ομάδας υπάρχει αγωνία για την απόφαση που θα παρθεί στο αυριανό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της football league, όπου και θα καθοριστεί η ημερομηνία της πρεμιέρας όμως, οι παίκτες οφείλουν να είναι έτοιμοι.

Εξ ου κι ότι ο Δρακόπουλος με τους παίκτες του συνεχίζουν σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία τους ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ωστόσο τα προβλήματα δεν απουσιάζουν αφού για μια ακόμα φορά το απουσιολόγιο του Δρακόπουλου περιελάμβανε αρκετά ονόματα,

Εκτός από την προπόνηση της Τρίτης έμειναν, ο Ζόρο λόγω στομαχικών διαταραχών, ο Ντούμος διότι αισθάνεσαι ενοχλήσεις στο γόνατο, καθώς και ο Κρασουδάκης.

Ο Κοζάκης από την άλλη, παρότι μπήκε χαλαρά, ένιωσε μια μικρή ενόχληση στο δικέφαλο και δεν ρίσκαρε να συνεχίσει, αφού όπως είναι γνωστό, προέρχεται από τραυματισμό.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad