«Αυτός ο απίστευτος τύπος»: Λάβρος ξανά εναντίον Αυγενάκη ο Τζώρτζογλου

ΕΠΣΗ | 27 Σεπτεμβρίου 2022, 12:22

Με αναφορές όπως «αντί για νομοθέτης είναι… ναρκοθέτης», χαρακτηρίζοντας τον «απίστευτο τύπο» ο Νίκος Τζώρτζογλου έκανε επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή το μητρώο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή “Δίκη” όπου και ουσιαστικά παρουσιάστηκε ιδιαίτερα σκληρός απέναντι στον συντοπίτη του υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με όσα είπε:

Ο κ. Αυγενάκης επιλέχθηκε από τον κ. Μητσοτάκη για νομοθέτης αλλά δυστυχώς για την πατρίδα μας, τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο είναι… ναρκοθέτης. Γιατί αυτά που κάνει ο κ. Αυγενάκης συμβαίνουν μόνο στα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Αυτός, ο απίστευτος τύπος, ο χωριανός μου, να απειλεί και να προσπαθεί να επιβάλει την ισότητα όπως ισχυρίζεται γιατί αυτό βγαίνει καθημερινά και λέει στα κανάλια. Δεν υπάρχει πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των άνισων! Επιβάλει τα ίδια προαπαιτούμενα στο μικρό χωριουδάκι, στο μικρό σωματειάκι ενός χωριού 200 κατοίκων όπου ο πρόεδρος είναι και προπονητής και ειλικρινά είναι και ποδοσφαιριστής! Η μικρή διασκέδαση γι’ αυτά τα σωματεία, σε αυτά τα χωριά, σε αυτές τις μικρές κοινωνίες, είναι να μαζεύουν τα 20 παιδιά του χωριού το Σαββατοκύριακο και να πάνε στο γήπεδο. Κι έρχεται αυτός ο απίστευτος τύπος και λέει ότι για να πάτε να παίξετε ποδόσφαιρο θα πρέπει να μου φέρετε τα ίδια δικαιολογητικά, τα ίδια προαπαιτούμενα, που ζητάω από τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το μητρώο… Ο κ. Αυγενάκης δεν έχει πατήσει ποτέ σε γήπεδο, δεν έχει αθληθεί ποτέ. Εγώ τον είχα δει μόνο στο γήπεδο του ΟΦΗ, στα 35 του, να πάει να δει τη Ρίτα Σακελλαρίου! Δεν γνωρίζει αυτός ο άνθρωπος από ποδόσφαιρο. Απορώ πραγματικά πώς τον αφήνουν. Τον διακρίνει η αλαζονεία, ο αυταρχισμός του, έχει στοιχεία τα οποία δεν καταλαβαίνει ότι τα έχει. Γι’ αυτό λέμε αυτοί που τον έχουν εκεί, πώς τον αφήνουν να καταστρέφει μισό εκατομμύριο ανθρώπους, γιατί τόσοι είναι αυτοί που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

Estrella
Chania cash
Nymfi-Restaurant
Crepaland Greece

Rabona ad