Αυτοί εύθυνονται για το “θαύμα”: Προπονητής και παίκτες!

Χανιά | 12 Φεβρουαρίου 2017, 13:16

Ο Α.Ο. Χανιά έχει τους μεγάλους πρωταγωνιστές του για την ξέφρενη πορεία που χαράσσει τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Ποιοι είναι αυτοί; Μα, ποιοι άλλοι εκτός από τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου και τους παίκτες του!

Αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές λοιπόν για τον ΑΟΧ. Ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου που παίρνοντας λες στα χέρια του ένα… μαγικό ραβδί έχει καταφέρει να κάνει το θαύμα και να μετατρέψει μια ομάδα που μαχόταν για την παραμονή στην κατηγορία να φιγουράρει αυτή τη στιγμή στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα αποδίδοντας ποδόσφαιρο εξαιρετικού επιπέδου! Το δε σερί μεγαλώνει μετά από 7 παιχνίδια, όπου ο ΑΟΧ μετρά 5 νίκες και 2 ισοπαλίες!

Από την άλλη, την ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρουν οι παίκτες που μπορεί να έδειχναν στα πρώτα παιχνίδια χτυπητές αδυναμίες, ωστόσο έχουν πλέον… μεταμορφωθεί, μην μπορώντας κανένας αντίπαλος τους να τους κερδίσει το τελευταίο διάστημα. Είναι, με κάποιες ελάχιστες προσθήκες, η ίδια ακριβώς ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα κι όμως αυτή τη στιγμή οι παίκτες αυτοί δείχνουν μια εικόνα που σε αναγκάζει παρακολουθώντας τους να… τρίβεις τα μάτια σου από αυτό που βλέπεις.

Πραγματικά λοιπόν ο προπονητής και οι παίκτες είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές γι’ αυτό το θαύμα που συντελείται, γιατί… τέτοιο είναι για όποιον παρακολουθούσε τον ΑΟΧ στα πρώτα παιχνίδια και προβεί σε σύγκριση με το τώρα. Μια ομάδα που δεν “μπορούν” να την κάνουν “καλά” αντίπαλοι όπως τα Τρίκαλα και η Σπάρτη κι ενώ την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί ο πρωτοπόρος Απόλλων.

Από εκεί και πέρα, ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο και ακόμα δεν είναι πολύς, είναι αναμενόμενο να αποθεώνει αυτή την ομάδα για την ψυχή που βγάζει μες στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως για το ότι παρά τα δεκάδες διοικητικά προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν, αποδίδει αυτή την εικόνα. Είναι η ανταμοιβή τους το χειροκρότημα και οι επευφημίες από τον κόσμο γι’ αυτή την κατάθεση ψυχής που κάνουν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής τους στον αγωνιστικό χώρο.

Απομένει η συνέχεια ποια θα είναι για τον φετινό εντυπωσιακό Α.Ο. Χανιά που έχει βαλθεί να… τρελάνει φίλους και αντιπάλους.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad