Αυτά τα ματς “χάνουν” ΑΟΧ και Κισσαμικός στα Περβόλια

Χανιά | 21 Οκτωβρίου 2016, 16:41

Εως τρία σε σύνολο, ένα ή δύο για τον Κισσαμικό και σίγουρα ένα για τον ΑΟΧ είναι τα παιχνίδια που θα χάσουν στα Περβόλια λόγω της επισποράς που αναμένεται να γίνει στον χλοοτάπητα του γηπέδου το επόμενο διάστημα οι δύο χανιώτικες ομάδες.

Το βασικό ερώτημα είναι… πότε θα ανοίξουν τα Περβόλια, καθώς στο ενδεχόμενο που υπάρξει σέντρα (επιτέλους) στη Φούτμπολ Λιγκ στις 29 και 30 του μήνα, τότε ο Κισσαμικός ενδέχεται να παίξει στο Μάλεμε και τον αγώνα με τον Αρη, εκτός από αυτόν που θα δώσει σίγουρα με τον ΟΦΗ. Ειδικότερα, ο αγώνας με τον Αρη φαίνεται ότι θα γίνει το σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου οπότε είναι 50-50 εάν θα γίνει στα Περβόλια ή θα διεξαχθεί στο Μάλεμε.

Για τον ΑΟΧ από την άλλη, δεδομένα θα χρειαστεί να παίξει στο Γάλλο το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του που είναι απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Το ματς με τον Αχαρναϊκό γίνεται την 4η αγωνιστική, άρα “πάει” για σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου, όπου ειδικότερα το Σάββατο 19/11 παίζει ο Πλατανιάς με τον Ολυμπιακό, άρα το ματς της Φούτμπολ Λιγκ θα μπορούσε να γίνει Κυριακή 20 ή Δευτέρα 21/11, στον… ενισχυμένο από την επισπορά αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Περιβολίων.

Συμπερασματικά, ο Κισσαμικός… βρέξει-χιονίσει παίζει στο Μάλεμε με τον ΟΦΗ και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να φιλοξενήσει τον Αρη στα Περβόλια, ο ΑΟΧ παίζει σίγουρα στο Γάλλο με τον Αγροτικό Αστέρα αλλά θα είναι και το μοναδικό παιχνίδι που θα χρησιμοποιήσει την δεύτερη έδρα που έχει δηλώσει.  

Estrella
/psiloritischania