Αυτά ισχύουν για τις πωλήσεις παικτών

Πλατανιάς | 19 Απριλίου 2016, 13:16

Στο προσκήνιο αναμένεται να έρθει το διάστημα που πλέον ακολουθεί μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου το ζήτημα της πώλησης ποδοσφαιριστών από τον Πλατανιά. Σε αυτό τον, άτυπο, κανόνα βρίσκονται οι Κουλιμπαλί, Μπανανά και Μιλούνοβιτς.

Ολοι αυτοί οι παίκτες έχουν συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με τον Πλατανιά, που δεν σημαίνει ότι “καίγεται” να τους πουλήσει, δεν θα πει όμως κι “όχι” άπαξ και φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ κάποια καλή πρόταση.

Mpanana

Γιάγια Μπανανά.

Να σημειωθεί ότι ειδικότερα ο Μπανανά πέρσι είχε τεθεί θέμα πώλησής του, με ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν να πρόσφερε 400.000 ευρώ αλλά ο Πλατανιάς είχε αρνηθεί, όχι γιατί δεν τον κάλυπταν τόσο τα χρήματα, όσο γιατί ο Παράσχος πόνταρε πολλά πάνω και όπως αποδείχτηκε φέτος, καλώς το πίστευε αυτό το πράγμα καθώς ο Καμερουνέζος αμυντικός ήταν από τους πιο καλούς παίκτες της ομάδας.

Milounovic1

Λούκα Μιλούνοβιτς.

Επίσης, εδώ και καιρό, από φήμες περισσότερο λέγεται ότι τον Κουλιμπαλί τον “κοιτάζει” ο Παναθηναϊκός, ενώ άλλες φήμες εμπλέκουν τον Αστέρα Τρίπολης να ενδιαφέρεται “πακέτο” για Κουλιμπαλί και Μπανανά. Πριν από μήνες επίσης είχε ακουστεί ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μιλούνοβιτς.

Koulimpali1

Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Η πληροφόρηση που υπάρχει από τον Πλατανιά είναι πως περιμένουν και σε κάθε περίπτωση θα μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν το θέμα της πώλησης παικτών από τη στιγμή που θα υπάρξουν προτάσεις και δη σοβαρές. Γενικώς, η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι προβλέπεται… μακρύ για πολλά θέματα κι ένα από τα οποία πιθανολογούμε ότι θα είναι και αυτό… 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad