Αυτά δήλωσαν Μπαξεβάνος και Ντόστανιτς

Χανιά | 13 Δεκεμβρίου 2016, 20:00

Σύντομες ήταν οι τοποθετήσεις μετά το τέλος του αγώνα από τους προπονητές των Κισσαμικού και Λεβαδειακού, Σπύρου Μπαξεβάνου και Ράτκο Ντόστανιτς.

planakis

Ο τεχνικός του Κισσαμικού τόνισε τα εξής: «Υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός ότι από τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου η ομάδα έχει περάσει στην επόμενη φάση. Υπήρχε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Θα θέλαμε σήμερα να είχε λίγο καλύτερο καιρό, για να έχει και περισσότερο κόσμο, να έρθει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια των παιδιών και να τους ανταμείψει που έχουν περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Είχαμε αρκετές αλλαγές, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρα βοηθάει το ότι δεν υπήρχε άγχος και πίεση, λόγω του ότι είχαμε περάσει ήδη στην επόμενη φάση, αλλά τα παιδιά που έπαιξαν έβγαλαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων. Απλά τώρα πρέπει να… χαμηλώσουμε πάλι τα κεφάλια κάτω και να πάμε να προετοιμαστούμε για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας».

Ntostanic2

Ο Ράτκο Ντόστανιτς από πλευράς Λεβαδειακού δήλωσε τα εξής: «Για μένα το βασικό ήταν ότι σήμερα περάσαμε στον επόμενο γύρο, χωρίς τραυματισμούς, γιατί έχουμε από αυτούς πάρα πολλούς μέχρι τώρα. Αυτό είναι το βασικό. Δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για το πάθος που επέδειξαν και συνεχίζουμε».

karta antonis garden
/psiloritischania