Αυλαία στο Περιστέρι

Πλατανιάς | 30 Απριλίου 2017, 10:44

"Προβληματικό" προέκυψε για τον Πλατανιά να είναι το κλείσιμο των υποχρεώσεων του για την τρέχουσα σεζόν. Μια σεζόν που ολοκληρώνεται παρόλα αυτά με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού η ομάδα καταλαμβάνει -ό,τι και να γίνει σήμερα στο Περιστέρι- την τιμητική 7η θέση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η “προβληματική” αυλαία προκύπτει φυσικά από τις μεγάλες απουσίες των 7 παικτών, που για διάφορους λόγους ο καθένας δεν μπορούν ν’ αγωνιστούν, με συνέπεια οι “ερυθρόλευκοι” να έχουν στην αποστολή τους 5 ποδοσφαιριστές, που ως επί το πλείστον αγωνίζονται στην Κ20 παρότι προπονούνται με την πρώτη ομάδα και είναι επαγγελματίες, οι Παπανικολάου, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Ουές και Σαάντο.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς μην έχοντας κάποια άλλη επιλογή θα προσπαθήσει για το καλύτερο που μπορεί απέναντι στον Ατρόμητο, μια ομάδα που επίσης θέλει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις της. Βασικά, αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ποιοι ενδεχομένως παίκτες, από τους “μικρούς” θα μπορούσαν να αγωνιστούν και δη ακόμα και ως βασικοί, με τον πιο πιθανό εξ αυτών να είναι ο Παπανικολάου.

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες που απουσιάζουν είναι οι Αποστολόπουλος, Στάθης, Βάντερσον, Γιορέντε, Μπανανά, Μουνάφο και Μανούσος, σύνολο δηλαδή επτά.

Η ώρα έναρης είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα, με διαιτητή να είναι ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας), βοηθοί οι Κωνστάντιος (Ευβοίας) και Πρέντζας (Δυτικής Αττικής) και 4ος ο Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Ανάμεσα στα στοιχεία που ξεχωρίζουν από το παιχνίδι είναι η βράβευση στον Γιώργο Παράσχο, κάτι που θα συμβεί ακριβώς πριν την έναρξη, με τον Γιώργο Σπανό να είναι αυτός που θα παραδώσει την πλακέτα στον τεχνικό του Πλατανιά.

Estrella
Auto KCS