Αυλαία για τον ΝΟΧ – Πρώτη ημερίδα το Σάββατο

Τεχνική Κολύμβηση | 15 Δεκεμβρίου 2016, 12:52

Η πρώτη ημερίδα Τεχνικής Κολύμβησης διεξάγεται το Σάββατο στο Κολυμβητήριο Χανίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη έχοντας και φέτος ένα κράμα από παλιούς και νέους αθλητές επιχειρεί να διατηρηθεί για μια ακόμη χρονιά στις πρώτες θέσεις του αθλήματος στην Ελλάδα, με το μεγάλο αναμφίβολα αβαντάζ να μην είναι άλλο από τη λειτουργία της 50άρας πισίνας. Για την τεχνική κολύμβηση εξάλλου όπου οι ταχύτητες των αθλητών που αναπτύσσονται είναι πολύ μεγάλες, αυτό δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο Ναυτικό Ομιλο προκειμένου να έχει μία όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη πορεία τη φετινή χρονιά.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προπονητή του Ν.Ο. Χανίων, Ηλία Καλαμαρίδη, ο οποίος τονίζει τα εξής: «Είναι η πρώτη ημερίδα για μας εν όψει της αγωνιστικής χρονιάς. Σε σχέση με τις άλλες χρονιές είμαστε σε πλεονεκτικότερη θέση, καθώς ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων έχει καταφέρει σε συνεργασία με το ΕΑΚ Χανίων να διατηρούν ανοικτή την πισίνα των 50μ. και για το άθλημά μας ειδικότερα, αυτό αποτελεί μια βασική προϋπόθεση. Φέτος στην ομάδα μας έχουμε πολλούς νέους αθλητές και στόχος είναι ο Ναυτικός Ομιλος να συνεχίσει την πορεία που χαράσσει όλα αυτά τα χρόνια με το να καταφέρνει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα».

Συνολικά, στους αγώνες λαμβάνουν μέρος 74 αθλητές και αθλήτριες, με τις συμμετοχές να είναι οι εξής:

ΑΝΔΡΕΣ

Αθανασίου, Γκεσούλης Εμμανουήλ, Γκεσούλης Δημήτριος, Δαμανάκης, Δημητριάδης, Κακαβελάκης Αλέξανδρος, Κακαβελάκης Δημήτριος, Καπής, Καραμπέτσος, Κατσανεβάκης Εμμανουήλ, Κατσανεβάκης Χρήστος, Κελαϊδής, Κουμανδράκης, Κούτρης, Κυριακάκης, Λιόλιος, Λεδάκης, Λουράκης, Μανιουδάκης, Μποφίλης, Μωραΐτης, Ντουνιαδάκης, Ξηρουχάκης, Παπαγιαννάκης, Παπαδάκης, Ρινακάκης, Σαμαράς, Σκαμνάκης, Τρουλλινός, Φραδελάκης, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελεήμων, Ψαρομήλιγκας.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ανδρεαδάκη, Ανδρεάδη, Βαλυράκη, Βαρδαλάκη, Γρηγοράκη, Δουλγεράκη, Κακαβελάκη, Καλαμαρίδη, Καλλιτσάκη, Καρτσωνάκη, Κατερινάκη, Κατσανεβάκη, Καυκαλάκη, Κληματσάκη, Κογιαννάκη, Κρητικάκη, Λαμπαρδάκη, Λαγουδάκη, Λεδάκη, Λεκάκη, Λουκάκη, Μαυρομματάκη, Μουζουράκη, Μπαλολάκη Κωνσταντίνα, Μπαλολάκη Μιχαέλα, Μπασιά, Ναναδάκη, Νίκολιτς, Πισσαδάκη, Πουμπλάκη, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη, Σπυριδάκη, Τσισμενάκη, Φιωτοδημητράκη, Φραγκιαδάκη, Φωκά, Χαραλαμπίδη.

ΣΧΟΛΗ ΚΡΙΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

Επίσης, αυτό το σαββατοκύριακο, παράλληλα με την Ημερίδα, θα πραγματοποιηθεί Σχολή Κριτών, με την παρουσία του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Αλέξανδρου Ξιάρχου, να ξεχωρίζει.

karta antonis garden