Αυλαία για το ’17 με Ολυμπιακό

Πλατανιάς | 20 Δεκεμβρίου 2017, 11:48

Απέναντι στον Ολυμπιακό θα κλείσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις το 2017 για τον Πλατανιά. Η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα θα έχει την ευκαιρία στις 5.15 να υποδεχθεί τους "ερυθρολεύκους" στο γήπεδο Περιβολίων στο πρώτο ματς για τη φάση των "16" στο Κύπελλο.

Ο Πλατανιάς σίγουρα είναι το μεγάλο αουτσάιντερ για την πρόκριση, αφού πέραν του γεγονότος ότι παίζει απέναντι στον Ολυμπιακό, δεν είναι και ο ίδιος σε καλή κατάσταση όπως αποδεικνύει η πορεία του στο πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά, είναι γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος και αυτό θα επιδιώξει και σήμερα, να πείσει δηλαδή ότι μπορεί στο β’ γύρο ειδικότερα του πρωταθλήματος να έχει μια καλύτερη πορεία και να μπορέσει ει δυνατό να διεκδικήσει την παραμονή.

Φυσικά, η πορεία στο Κύπελλο δεν απασχολεί τον Πλατανιά και αυτό στο οποίο προσβλέπει απέναντι στον φετινό πρωταθλητή χειμώνα είναι μια καλή εμφάνιση.

Από την άλλη, τον Πλατανιά επηρεάζουν, αν μη τι άλλο, και οι αποχωρήσεις που έχουν υπάρξει, με τελευταία αυτή του Ντεβέσα. Στον αντίποδα, θα πρέπει ν’ αναμένονται τις επόμενες ημέρες οι νέες μεταγραφές. 

Διαιτητής έχει οριστεί ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου), έχοντας για βοηθούς τους Νικολακάκη (Λασιθίου) και Βλάσση (Λασιθίου) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Βισκαδούρος (Ηρακλείου).

Estrella
Auto KCS

Rabona ad