Αυλαία για φέτος με καλαμπούρι και συγκίνηση…

Πλατανιάς | 14 Μαΐου 2016, 21:19

Η τελευταία συνάντηση για την σεζόν 2015-16 πραγματοποιήθηκε για τον Πλατανιά. Οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν το Σάββατο για τελευταία φορά φέτος στο Μάλεμε και όσοι τουλάχιστον συνεχίζουν, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα τέλη του προσεχούς Ιουνίου στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η καλύτερη χρονιά για τον Πλατανιά στην ιστορία του, ο οποίος διεκδίκησε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική την παρουσία του στα πλέι οφ, κλείνει έτσι και με τη… βούλα. Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους ολοκλήρωσαν τον κύκλο των προπονήσεων και πλέον μένουν ελεύθεροι προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με καθαρό μυαλό. Οι περισσότεροι από αυτούς που φόρεσαν φέτος τη φανέλα της ομάδας θα συνεχίσουν και του χρόνου, παρόλα αυτά θα διευκρινιστεί στις επόμενες μέρες (ή και ώρες;) το τι θα γίνει με τους Βάντερσον και Ανγκούλο που δεν έχουν ακόμα συμφωνήσει με τη διοίκηση.

Η ουσία είναι ότι ο Πλατανιάς περνάει πλέον σε ένα νέο στάδιο που αφορά την οργάνωσή του για τη νέα περίοδο με ορίζοντα να είναι ει δυνατόν έτοιμος στις 4 Ιουλίου οπότε και έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία προπόνηση έγινε μέσα στο… ανάλογο κλίμα, με πολύ καλαμπούρι ανάμεσα στους παίκτες αλλά και συγκίνηση για την σεζόν που έφτασε πια στο τέλος της…

Estrella
Auto KCS