Αυγενάκης: Την Παρασκευή τα νεότερα για FL και ερασιτεχνικό αθλητισμό

Football League 26 Ιανουαρίου 2021, 16:43

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων, την προσεχή Παρασκευή (29/01), θα τεθεί στο τραπέζι το "άνοιγμα" της Football League και του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συνέντευξη παραχώρησε στη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού realfm 97,8 και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο υφυπουργός Αθλητισμού. Όταν ρωτήθηκε για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και γιατί δεν ανοίγει απάντησε:

«Από χώρα σε χώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Εμείς έχουμε φτιάξει μία δομή με απόφαση του πρωθυπουργού και για κάθε κλείσιμο, άνοιγμα, πρωτόκολλο, υπάρχει εισήγηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ή τα κολυμβητήρια ή τη Football League, έχουμε ήδη απευθυνθεί στην αρμόδια επιτροπή και εξ’ όσων γνωρίζω την Παρασκευή στη συνεδρίαση της επιτροπής θα είναι από τα θέματα που θα συζητηθούν.

Καταλαβαίνω πολύ καλά την κόπωση, την απογοήτευση, όλο αυτό που ακολουθεί όποιον έχει μπει στον αθλητισμό και ζητώ κατανόηση και υπομονή. Βήμα – βήμα πάμε.»

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards