Αυγενάκης: Στοίχημα για Ζαγοράκη η διαχείριση της καθημερινότητας στην ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο 14 Μαρ 2021, 10:04

Νέες δηλώσεις εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ και της επερχόμενης προεδρίας από τον Θοδωρή Ζαγοράκη παραχωρεί ο Λευτέρης Αυγενάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας στην “Real News” σημειώνει ότι είναι στοίχημα για τον Ζαγοράκη να διαχειριστεί την καθημερινότητα στην ΕΠΟ, που είναι ένα γεγονός το οποίο κρίνεται και σαν αληθινό εν πολλοίς.

Ακολουθούν οι δηλώσεις που έχει παραχωρήσει.

«Το ποδόσφαιρο έχει υποστεί μεγάλο τσαλάκωμα. Η ανάμειξη του Ζαγοράκη χρειάζεται ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο, πλήρη εφαρμογή της ολιστικής μελέτης και ικανούς ανθρώπους από την αγορά για τις θέσεις του CEO, του αναπληρωτή του, του τεχνικού διευθυντή και αλλού. 

Είναι στοίχημα για τον Ζαγοράκη η διαχείριση της καθημερινότητας στην ΕΠΟ. Υπάρχει ανάγκη ανανέωσης των διοικητικών στελεχών. Δεν μπορούμε να υποδείξουμε τι θα ψηφίσουν οι εκλέκτορες αλλά έχουμε άποψη. Απαιτείται ανανέωση στο διοικητικό κορμό.

Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει υποψηφιότητα αποδεκτή από όλους. Η υποψηφιότητα αυτή ήρθε επειδή δουλέψαμε σωστά, κάτω από τα ραντάρ των ΜΜΕ. Κανείς στο παρελθόν δεν κατάφερε κάτι αντίστοιχο. Ανανεωμένη διοίκηση γιατί όχι με προσωπικότητες του 2004 σε συνδυασμό με κάποια έμπειρα στελέχη που υπάρχουν.

Οι εκλέκτορες κρίνονται και πρέπει να αποφασίσουν αν τους αρέσει το ποιοτικό ποδόσφαιρο ή αν είναι καλά εκτελεστικά όργανα». 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad