Αυγενάκης – Νικολιδάκης για προπονητήριο στο Γάλλο

Επισκοπή | 27 Φεβρουαρίου 2021, 19:27

Τη δημιουργία προπονητικού κέντρου δίπλα στο χώρο όπου βρίσκεται το γήπεδο του Γάλλου συζητήθηκε στο πλαίσιο της συνάντησης που καταγράφηκε μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του προέδρου της Επισκοπής, Μιχάλη Νικολιδάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που δίνει στη δημοσιότητα η ομάδα του Ρεθύμνου, ο κ. Αυγενάκης έδειξε θετικός στο να προχωρήσει το θέμα, σημειώνοντας πως οι απαραίτητες μελέτες που θα χρειαστούν, θα επιδιώξει να τις “τρέξει” η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στη συνάντηση μάλιστα το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργης Μαρινάκης.

Η ενημέρωση από την ομάδα της Επισκοπής έχει ως εξής:

Τετ-α-τετ του προέδρου μας Μ. Νικολιδάκη με τον υφυπουργό αθλητισμού Λ. Αυγενάκη

Κατά τα λοιπά, χθες (Πέμπτη 26/2) είχαμε την άφιξη του υφυπουργού αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, παρουσία βέβαια και του Δημάρχου Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη, στο ΔΑΚ Γάλλου προκειμένου να εξαγγείλει την απαραίτητη αντικατάσταση του ταρτάν.

Φυσικά, τόσο με τον υφυπουργό όσο και με τον δήμαρχο με τον οποίο άλλωστε έχουν καταγράψει τις ανάγκες του σταδίου, συνομίλησε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης.

Ο κ. Νικολιδάκης μέσω του δημάρχου Ρεθύμνου, στην επίσημη παρουσίαση-αυτοψία του χώρου- έθιξε κι άλλες πτυχές που χρίζουν άμεσης προσοχής – εργασίας – αντικατάστασης.

Λόγος έγινε για τη στατικότητα των κερκίδων, για την στατικότητα του σκεπάστρου αλλά και του αθλητικού υλικού που έχει ρημάξει με τα χρόνια.

«Πάλι καλά που η ΠΑΕ Επισκοπή πρωτοστατεί στο να βρίσκονται κάποια πράγματα σε καλή κατάσταση» (σ.σ. φυσικός χλοοτάπητας, αποδυτήρια και αίθουσα συνέντευξης τύπου) ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ρεθύμνου.

Λίγο μετά, ο κ. Νικολιδάκης είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον υφυπουργό Αθλητισμού όπου το περιερχόμενό της αφορούσε την αναδιάρθρωση στις εθνικές κατηγορίες και πως αυτή θα γίνει.

Παράλληλα, ο πρόεδρός μας έθιξε το μεγαλόπνοο σχέδιο της δημιουργίας ενός προπονητικού κέντρου πλησίον του υπάρχοντος σταδίου. Του υπενθυμίζουμε δε ότι, το Ρέθυμνο είναι ο μοναδικός νομός στην Ελλάδα που διαθέτει μόλις ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα.

Η ΠΑΕ Επισκοπή, πρώτη, τον περασμένο Οκτώβριο “έτρεξε” το θέμα προκειμένου το Ρέθυμνο να αποκτήσει ένα προπονητικό κέντρο έτσι όπως αρμόζει σε μια αθλητική κοινωνία που εκπροσωπείται από μία ομάδα της Football League.

Ο κ. Αυγενάκης διαπίστωσε ότι ο χώρος “σηκώνει” τέτοιες εγκαταστάσεις και πως είναι φυσικά θετικός στο να προχωρήσει το θέμα. Χρειάζονται μελέτες -και δεσμεύτηκε ότι θα τις κάνει- για να δημιουργηθεί το master plan όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης.

«Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε με τη δημοτική αρχή και με τον καλό συνάδελφο, τον υφυπουργό μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη που συμβάλλει από τη μεριά του με τις δυνάμεις που έχει ως μέλος κυβέρνησης ώστε να φέρουμε σε πέρας το καλύτερο για τον τόπο μας» επεσήμανε ο κ. Λ. Αυγενάκης.

Στην φυσούνα του γηπέδου, είχε στηθεί μπουφές με πλούσια εδέσματα προσφορά των φούρνων “Χωριάτικο”.

 

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko