Αξίζει περισσότερα!

Πλατανιάς | 1 Φεβρουαρίου 2016, 22:17

Ιδια είναι η... γεύση στον Πλατανιά μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Οπως άλλωστε έχει γίνει σε πάρα πολλά ακόμα παιχνίδια, ο Πλατανιάς μπορεί να είχε τις ευκαιρίες με το μέρος του και στον στατιστικό τομέα να ήταν η ομάδα που υπερτέρησε, εντούτοις το αποτέλεσμα δεν έμελλε να είναι το ανάλογο...

Σάμπως όμως αυτή ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό… Το ίδιο δεν είχε γίνει και με τον Ηρακλή, ή ακόμα και με τον Ατρόμητο; Τα αποτελέσματα στα συγκεκριμένα παιχνίδια μπορεί να ήταν ισοπαλίες, αλλά βάσει ευκαιριών ο Πλατανιάς άξιζε πολλά περισσότερα. Οπως άξιζε αρκετά παραπάνω και σίγουρα να μην έχανε, στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι μέχρι και το 90′ πίεζε για μία μεγάλη ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με 0-2 και 1-3 είναι ένα σημαντικό στοιχείο, από την άλλη αυτά που τον “πλήγωσαν” και τον “πληγώνουν” συνεχώς είναι τα ατομικά λάθη.

Στη φάση του 0-1 για τον Παναθηναϊκό, αυτό που γίνεται… δεν υπάρχει, με την ασυνεννοησία μεταξύ Γκνιάτιτς και Σωτηρίου! Επίσης στο 0-2, πιάνει την κεφαλιά ο Καλτσάς, με τον Κουλιμπαλί, που κατά τ’ άλλα είναι τόσο καλός φέτος, να μην πηδάει για την κεφαλιά προκειμένου να εμποδίσει τον παίκτη του Παναθηναϊκού ενώ ο Σωτηρίου κάνει και αυτός από την πλευρά του μία κακή εκτίμηση της φάσης. Και στο 1-3, εκεί ειδικότερα η εικόνα της άμυνας είναι πολύ κακή, αφού όλη η ομάδα έχει ανέβει ψηλά για να επιδιώξει στο 2-2.

Στον Πλατανιά λοιπόν επικρατεί στενοχώρια, καθώς η ομάδα “δείχνει”, γενικώς προσπαθεί, είναι αξιόλογη, αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Και εκεί που τον μήνα Οκτώβριο – Νοέμβριο ο Πλατανιάς είχε μία εξαιρετική συγκομιδή και έναν πολύ καλό απολογισμό νικών, από τις 5 Δεκεμβρίου δεν έχει ξανακερδίσει, μετρώντας 4 ήττες και 3 ισοπαλίες!

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι κάποια στιγμή η κατάσταση αυτή θ’ αλλάξει και ο Πλατανιάς θα πάρει αυτό που του αξίζει. Το βασικό είναι να έχει την τύχη μαζί του, που γεγονός είναι ότι στα τελευταία αυτά παιχνίδια του έχει γυρίσει την πλάτη.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad