Ατζέντης Τσαντούρια: «Κι άλλες ελληνικές ομάδες θέλουν τον Γκιόργκι»!

Πλατανιάς | 24 Μαΐου 2016, 23:46

Η επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον του Πλατανιά για τον διεθνή Γεωργιανό μεσοεπιθετικό Γκιόργκι Τσαντούρια, ήρθε από τον ατζέντη του 23χρονου άσου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μόνο που ο Σερτσκάν Γκιουβένισικ, υποστήριξε ότι και άλλες ελληνικές ομάδες της Super League και μάλιστα από τις μεγάλες, όπως τόνισε, ασχολούνται με την περίπτωση του πελάτη του.

Ο Τούρκος ατζέντης μίλησε στο Gazzetta.gr και τόνισε τα εξής:

«Ισχύει πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Πλατανιά. Μπορώ να σας το επιβεβαιώσω. Δεν είναι όμως η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που ασχολείται με τον Γκιόργκι Τσαντούρια», σχολίασε αρχικά, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Υπάρχουν δεδομένα μεγάλες ελληνικές ομάδες που θέλουν τον Τσαντούρια. Εξάλλου είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αυτήν την στιγμή. Θεωρώ πως σε δύο ημέρες από σήμερα θα έχουμε πιο επαρκή εικόνα».

Στο φινάλε ο Σερτσκάν Γκιουβένισικ ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντική ημέρα σήμερα διότι η Ντούισμπουργκ έχει παιχνίδι, όπου θα ξεκαθαριστεί το εάν θα μείνει ή όχι κατηγορία. Πάντως μπορώ να σας πω ότι πρώτος στόχος του Τσαντούρια είναι να μείνει στην Γερμανία. Σε μία μεταγραφική περίοδο όμως όλα μπορούν να γίνουν».

Estrella
Auto KCS