Ατυχη η Πεσιρίδου – Καλή παρουσία η Αναγνωστοπούλου

Στίβος | 31 Ιουλίου 2021, 8:54

Η ατυχία… χτύπησε την πόρτα της Ελισάβετ Πεσιρίδου στον προκριματικό των 100μ. εμπόδια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που έπειτα από πολλές δυσκολίες και μεγάλη προσπάθεια βρέθηκε στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έπεσε στο έδαφος πριν φτάσει στο πρώτο εμπόδιο και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση υπέστη θλάση στον δικέφαλο, σημείο στο οποίο ταλαιπωρήθηκε φέτος.

Με δάκρυα στα μάτια η Πεσιρίδου μετά από την άτυχη στιγμή – όπως αποδίδονται στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ – δήλωσε τα εξής: «Συμβαίνουν αυτά, όμως, είναι μεγάλη ατυχία να συμβαίνουν σε αυτόν τον αγώνα. Ήρθες εδώ να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, έχεις ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και τελικά δεν καταφέρνεις να κάνεις αυτό που μπορείς».

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΗΣ ΡΕΚΟΡ Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στον προκριματικό της δισκοβολίας η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου είχε πολύ καλή παρουσία. Στο πρώτο προκριματικό γκρουπ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε καλύτερη βολή στα 59,18μ., επίδοση κοντά στο φετινό της ρεκόρ (59,87μ.). Ξεκίνησε με βολή στα 57,06μ., συνέχισε με το 59,18μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 58,55μ., τερματίζοντας στην 7η θέση του γκρουπ και στη 19η συνολικά.

«Ευχαριστήθηκα τον αγώνα μου, ωστόσο έχω μια μικρή πίκρα, αφού ήξερα πως μπορούσα να πετύχω μια καλύτερη βολή. Παρ’ όλα αυτά ήρθα ως 32η στο Τόκιο και κατάφερα να βελτιώσω πολύ τη θέση» δήλωσε μετά από το τέλος του αγώνα.

JoyMachine

Rabona ad